TotalSight - A videó élményt teremt!

TotalSight - A videó élményt teremt!

"Védjegyünk a játékfilmes stílus és minőség. Küldetésünk, hogy igényesen elkészített, ízléses kivitelezésű videókkal segítsük ügyfeleinket az eredményes online jelenlét kialakításában."

Trib Gergő, ügyvezető, TotalSight
www.totalsight.hu

Miért a TotalSight?

Magas színvonalat képviselő videókat készítünk ügyfeleinknek. Legfontosabb megkülönböztető jegyünk a prémium minőségben legyártott termékek. Szolgáltatásunk jelentősen olcsóbb, mint a hagyományos tévéreklámokkal foglalkozó versenytársaké: az elkészített videó egy magazin címlapján való szereplés töredékébe kerül.

Víziónk

A videó napjaink legrelevánsabb kommunikációs- és média eszköze. Ennek ellenére a vendéglátó-, a szórakoztató- és a szolgáltatóipar, illetve a közép- és kisvállalkozói szektor szereplői nehezen találnak megfizethető áron dolgozó, ugyanakkor prémium minőségű filmeket gyártó céget, ha üzletüket vagy bármilyen kezdeményezésüket szeretnék videón keresztül bemutatni és a megfelelő fórumokra eljuttatni. Mi személyre szabott megoldásokat kínálunk.

Társadalmi befektetés

Havi nyereségünk 10 százalékát közösségi befektetésre fordítjuk. A non-profit és egyéb partnerekkel kialakított együttműködéseket hosszú távúra tervezzük. A filantróp tevékenység célpontjai elsősorban az aktív ökofalvak, az alternatív pedagógiát alkalmazó iskolák, az állatmenhelyek, illetve a független kulturális és művészeti csoportok.