Békés Airport

Békés Airport

A békéscsabai repülőteret üzemeltető cég számára készítettünk piackutatást, amely a fejlesztési irányok meghatározása mellett a 2015. évi üzleti terv megalapozását is szolgálta.

 

Piackutatás:

A repülőtér meglévő és potenciális ügyfeleinek kikérdezésével képet kaptunk a jelenleg is végzett szolgáltatások ismertségéről, illetve a partnerek logisztikai és személyszállítási igényeiről is. A munka során felmértük a repülőtér hazai és nemzetközi versenytársainak működési modelljét, valamint az általuk nyújtott szolgáltatások sikerességét.

Üzleti koncepció kidolgozása:

A piackutatás eredményei alapján rövid, közép és hosszú távú üzleti koncepciót készítettünk a Békés Aiport számára. A jelenlegi szolgáltatások fejlesztési irányai mellett új szolgáltatások bevezetési lehetőségeit is megvizsgáltuk.

Eredmény és hatások:

Az átadott tanulmányban feltárt problémák megoldásával racionalizálta működési folyamatait a Békés Airport. A kapott információkra alapozva készítette el a 2015. évi üzleti tervét, amelyben már a hatékonyság fejlesztéséből származó előnyökkel is kalkulálni tudott.