Referenciáink, partnereink

Refenciáink és partnereink rövid bemutatása

Békéscsabai Röplabda Sportegyesület Békéscsabai Röplabda Sportegyesület

Békés megye legsikeresebb sportegyesületét, a békéscsabai női röplabdásokat segítjük abban, hogy a klub bajnokhoz méltó Facebook-oldallal rendelkezzen, és a csapat lelkes szurkolói minél több információt tudjanak meg kedvenceikről.

Békés Airport Békés Airport

A békéscsabai repülőteret üzemeltető cég számára készítettünk piackutatást, amely a fejlesztési irányok meghatározása mellett a 2015. évi üzleti terv megalapozását is szolgálta.

Todibusz - A közösségi busz Todibusz - A közösségi busz

A koncertekre, fesztiválokra utazásokat szervező Todibusz számára teljeskörű kommunikációt végzünk, emellett az ügyfélkezelési és -kiszolgálási rendszerük kiépítése, tesztelése és üzemeltetése, valamint marketing tanácsadás és megvalósítás tartozik feladataink közé.

Körösök Völgye Natúrpark Egyesület Körösök Völgye Natúrpark Egyesület

Hatékony brandépítést megalapozó marketing stratégiát és 2014-2020 időszakra vonatkozó cselekvési tervet készítettünk az Egyesület számára. A médiakampány megvalósításában is aktív szerepet vállaltunk projektmenedzsmenttel, a médiamegjelenések előkészítésével illetve a PR cikkek írásával.

Promobox - Babacsomag Promobox - Babacsomag

A baba-mama marketinggel foglalkozó PromoBox Kft. évente 80 ezer újszülött kisbabának és családjának juttatja el ajándékcsomagját közvetlenül a születés utáni napokban. 2013. májustól 2014. szeptemberig működtünk közre a PromoBox kommunikációs tevékenységében.

Homm Kft. Homm Kft.

A 2014-ben 25 éves Homm Kft. számára ügyviteli rendszert készítünk, mely a járművek, a személyzet és a megrendelések összerendezése mellett az ügyfelek magas szintű kiszolgálását is segíti. Emellett az új honlap struktúrális és grafikai kialakítását is elvégezzük.

Porűzőbusz Bt. Porűzőbusz Bt.

A Porűzőbusz Bt. számára egy átalakulási folyamatban segítünk: piackutatás és mini-CRM rendszer felállítása a feladatunk

Csabai Kolbászfesztivál Csabai Kolbászfesztivál

A Csabai Kolbászfesztivál Közép-Európa legnagyobb gasztrokulturális fesztiválja, mely a négy napon keresztül gondoskodik több mint 100 ezer hazai és külföldi vendég kulturált szórakozásáról.

BKK - STARS projekt BKK - STARS projekt

A Budapesti Közlekedési Központot (BKK) 2 éven keresztül segítettük a STARS projekthez kapcsolódó programok menedzselésében és megvalósításában.

Monogramma - Advertising Agency Monogramma - Advertising Agency

A munkáink során felmerülő kreatív és grafikai tervezést igénylő feladatokat a Monogramma csapatára bízzunk, mert a megálmodástól a kivitelezésig a teljes munkafolyamatot képesek a mi, partnereink és ügyfeleink igényei szerint lebonyolítani.

TotalSight - A videó élményt teremt! TotalSight - A videó élményt teremt!

Azzal a fiatalos lendülettel, ami a Totalsight csapatát jellemzi, elsőre sikerült minket megnyerniük maguknak. Az ehhez párosuló magas szintű szakmaiság és profizmus pedig garantálja, hogy ha bármikor videó készítés merül fel, akkor egyből őket hívjuk!